Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Xirrus


Xirrus is een toonaangevende leverancier van high-performance draadloze netwerk oplossingen (WiFi). De oplossingen van het bedrijf presteren onder de zwaarste omstandigheden en bieden consistente prestaties met superieure dekking en beveiliging.

Xirrus is één van de snelst groeiende producenten van draadloos internet. Het Amerikaanse bedrijf biedt high-end WiFi-oplossingen aan met meerdere access points en radio’s, een switch en een controller gecombineerd in één array. Hierdoor kunnen zeer veel gebruikers tegelijkertijd op een draadloos netwerk aan de slag.

Wat betekent dit voor u?

Beerepoot Automatisering is gespecialiseerd in het inmeten en inrichten van draadloze netwerken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën creëren wij draadloze netwerken met maximale snelheden! Of het nu gaat om een gemiddeld MKB bedrijf, scholen en universiteiten, evenals voor omgevingen waar vele honderden tot duizenden gebruikers tegelijkertijd met een device het WiFi op willen, met producten van Xirrus bent u ervan verzekerd dat u een draadloos netwerk heeft met een superieure dekking en beveiliging.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.