Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Webinar: Risicoanalyse | Waar houdt u rekening mee? 29 april

donderdag 29 april 2021

Binnen ieder bedrijf is het wenselijk om zicht te hebben op eventuele risico's. In de snel veranderende digitale wereld komen er dagelijks risico’s bij. Deze risico's kunt u met een bedrijfscontinuïteitsplan in kaart brengen en beheren.

We bieden u de benodigde kennis en het inzicht waarmee u leert beoordelen waar en hoe risico’s ontstaan zodat u daar rekening mee kunt houden.
Zo kunt u deze risico's tot een minimum beperken. Soms is het afsluiten van een verzekering een oplossing, maar soms is het raadzaam om een risico te accepteren.

In deze sessie gaan we gezamenlijk in op de interne en externe risico’s en krijgt u, als u de sessie actief volgt, een volledig overzicht van de risico’s die op dat moment spelen binnen uw bedrijf.

Datum

Donderdag 29 april 2021, 10:00 – 11:00 uur


Praktische zaken

  • Het Webinar is interessant voor directeuren, eigenaren en medewerkers die eindverantwoordelijk zijn voor ICT en beveiliging.
  • U ontvangt van ons een Microsoft Teams uitnodiging waarmee u deel kunt nemen aan de Webinar.
  • Als er meer informatie nodig is om uw aanmelding te kunnen verwerken nemen wij contact met u op.
  • Uw (persoons)gegevens worden conform de geldende wetgeving verwerkt en opgeslagen, zoals beschreven in onze Privacy Policy. Door deel te nemen aan het Webinar gaat u ermee akkoord dat wij u in het kader van dit Webinar mogen benaderen.

Bedrijfsgegevens

Persoonlijke gegevens


heer mevrouw

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.