Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Visie


De relatie

Beerepoot Automatisering kunt u omschrijven in enkele woorden; Regionaal, Vakbekwaam en Betrouwbaar. Hierbij is het belangrijk om op te merken dat het Regionale karakter zich niet laat beperken tot een werkgebied in West-Friesland, maar dat wij doelen op de relatie die we met elkaar onderhouden. 

In onze visie zou een relatie tussen klant en ICT partij op verschillende niveaus onderhouden moeten worden:

  • De Directie weet elkaar te vinden
  • De ICT contactpersoon drinkt koffie met zijn of haar Accountmanager
  • De medewerkers bellen met de Servicedesk

De techniek

Anderzijds hebben wij een visie ten aanzien van de ICT omgeving. Hij moet het gewoon doen en dat noemen wij continuïteit. Om continuïteit na te streven, wordt er rekening gehouden in het ontwerp dat er situaties kunnen zijn dat er dingen stuk gaan of niet werken, maar de klant hier minimaal of geen hinder van ondervindt. Door middel van onderhoud en goede monitoring van de ICT omgeving, worden deze situaties tot een minimum beperkt.

Het contract

Wanneer u er voor kiest om Beerepoot Automatisering uw ICT toe te vertrouwen, dan heeft u de mogelijkheid om daadwerkelijk de verantwoordelijkheid voor uw ICT bij ons neer te leggen. In tegenstelling tot andere ICT leveranciers, kiest Beerepoot Automatisering ervoor om niet bijvoorbeeld 8 uur per 2 weken voor onderhoud te plannen, maar kunt u het onderhoud voor uw ICT tegen een aangenomen bedrag bij ons neerleggen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de uren die wij er mee bezig zijn. Hierdoor hoeven we geen kostbare tijd te verspillen aan een discussie over kosten, maar kunnen we deze tijd gebruiken voor de inhoud en verbeteringen.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.