Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Veeam


Veeam Software is gespecialiseerd in virtualisatiebeheer en ontwikkelt oplossingen voor gevirtualiseerde omgevingen en het beheer hiervan. Met Veeam kunt u kosten verlagen, risico’s verminderen en de belofte van virtualisatie volledig waarmaken.

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication biedt krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. Deze software combineert back-up en replicatie in één oplossing, verhoogt de waarde van back-ups en biedt nieuwe oplossingen voor gegevensbeveiliging voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

Veeam Availability Suite

De Veeam Availability Suite combineert de bekroonde databeveiligings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication en Veeam ONE voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Veeam biedt verschillende edities van de Veeam Availability Suite aan op basis van de gewenste functionaliteiten van Veeam Backup & Replication.

Veeam ONE

Veeam ONE biedt monitoring, capaciteitsplanning, documentatie over het bijhouden van wijzigingen, rapportage en chargeback, en nog veel meer om de urgente problemen aan te pakken waar VMware-beheerders en IT-managers mee te maken hebben.

Veeam Backup Management Suite

De Veeam Backup Management Suite is een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor VMware- en Hyper-V-omgevingen van elke omvang. De Veeam Backup Management Suite, een bundeling van Veeam Backup & Replication en Veeam ONE, beschermt uw investering in virtualisatie, verhoogt de productiviteit van beheerders en helpt de dagelijkse beheerrisico’s te verminderen.

Veeam Monitoring (MS System Center / HP Operations Manager)

Veeam maakt VMware-monitoring mogelijk voor Microsoft System Center en HP Operations Manager, waardoor u uw investeringen in uw bestaande monitoringframeworks optimaal kunnen benutten en uw omgeving vanuit één console kunt beheren.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.