Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Thuiswerken

Beerepoot Automatisering is specialist in het realiseren van een goede thuiswerkplek

Of het nu gaat om een nette werkplek voorzien van een flexibele laptop, haarscherp beeldscherm of ergonomische muis en toetsenbordcombinatie, of om mobiliteit in de vorm van samenwerken met Microsoft Teams en Sharepoint.

Thuiswerken heeft een andere dimensie gekregen in 2020 en veel van onze klanten vinden het belangrijk om niet alleen haar personeel te faciliteren in thuiswerken, maar ook stil te staan bij het ICT beleid rondom het thema thuiswerken. Het moet veilig, wat inhoud dat men goed beschermt wil zijn tegen virussen, spam en spyware. Anderzijds is het ook belangrijk om de vertrouwelijke data van het bedrijf veilig te stellen als mensen vanuit huis of een andere locatie werken.

Bent u benieuwd naar de meest ideale manier in uw bedrijf om vanuit huis te werken. Maak dan een afspraak en wij kijken of we samen met u tot een plan kunnen komen om thuiswerken wellicht nog beter vorm te geven.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Beerepoot Automatisering

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.