Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Microsoft Partner


Beerepoot Automatisering beschikt over diverse competenties welke door Microsoft worden toegekend. Het toekennen van competenties gaat samen met een continue investering in kennis en certificering op de laatste Microsoft technologie├źn. De samenwerking met Microsoft is een strategische keuze en biedt ons de mogelijkheid de kracht van de Microsoft oplossingen op effectieve wijze te positioneren binnen uw onderneming.

Wat betekent dit voor u?

De door Beerepoot Automatisering behaalde competenties bieden uw organisatie de garantie dat een samenwerking met Beerepoot Automatisering resulteert in een zorgeloos IT platform, gebaseerd op Microsoft technologie├źn. Dit mede omdat het toekennen van een competentie samen gaat met het aanleveren van referentiecases bij Microsoft.

Onze specialisten doorlopen een continue certificeringstraject en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daardoor uitstekend in staat uw organisatie te voorzien van een advies wat volledig is afgestemd op de behoefte van uw organisatie.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.