Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Kasperksy


Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend, in 1997 opgericht cybersecuritybedrijf. Kaspersky Labs diepgaande expertise op het gebied van inlichtingen en beveiliging wordt wereldwijd voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en zich continu ontwikkelende digitale dreigingen. Technologie├źn van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen.

Is uw onderneming beschermd tegen toenemende cybercriminaliteit?

Kaspersky Endpoint Security for Business is het enige echte beveiligingsplatform en biedt een meerlaagse bescherming tegen de laatste bedreigingen. Uw waardevolle gegevens moeten veilig zijn tegen bedreigingen van cybercriminelen. De scanengine van Kaspersky werkt op meerdere niveaus van het besturingssysteem, zodat alle vormen van bedreigingen volledig worden tegengehouden.

Wat betekent dit voor u?

De zakelijke producten van Kaspersky Lab zijn ontwikkeld om zelfs de meest complexe en dynamische netwerkstructuren optimaal te beveiligen. Kaspersky biedt haar zakelijke producten aan onder de noemer Kaspersky Endpoint Security for Business die bescherming biedt tegen platformen als Windows, Mac en Linux. Naar gelang uw wensen kan Beerepoot Automatisering samen met u bekijken welk niveau van dienstverlening het beste bij u past.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.