Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Idee, plan, uitvoering

ICT omgeving die voor U werkt!

ICT dient ondersteunend te zijn aan uw bedrijf. Hoe u ICT het beste kunt inzetten om u hierbij te helpen, is soms niet eenvoudig. Het start vaak bij een idee, of probleemstelling. U doet dingen dubbel, of vraagt zich af of sommige dingen niet makkelijker kunnen. Dat is het punt waarbij ICT u vaak kan helpen!

Voorbeeld: U heeft een service gerichte organisatie en u wilt minder werk hebben aan het goed bedienen van uw klanten. Wanneer u uw bedrijfsproces analyseert, dan komt u er achter dat er veel tijd gemoeid is bij het vaststellen van het probleem van uw klant en het bieden van de juiste oplossing omdat u geen exact beeld heeft bij de casus.

De oplossing ligt wellicht meer voor de hand dan u zelf zou denken. Want u weet dat wanneer u ter plaatse het probleem bekijkt, u veel beter een oplossing kunt bieden, maar het kost veel meer tijd om naar u klant toe te rijden. Hoe praktisch zou het zijn wanneer men niet een mail of contactformulier invult, maar standaard de camera van de mobiele telefoon gebruikt om het probleem in kaart te brengen. U kunt uw klanten voorzien van een “service app” die beeldmateriaal opslaat in uw ICT omgeving en uw serviceafdeling een seintje geeft per e-mail.

Dit is een voorbeeld die in veel gevallen toepasbaar is. Beerepoot Automatisering kan u helpen als ICT partner mee te denken in oplossingen. Hoe langer wij betrokken zijn met uw ICT omgeving, hoe beter wij u kunnen adviseren na te denken over mogelijke verbeteringen.

Het start met een idee, wij maken een plan, in de uitvoering werken we samen met uw applicatieleveranciers en het resultaat is een ICT omgeving die voor u werkt!

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.