Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Organisatie

Wie zijn wij?

Wij zijn de stabiele factor in uw onderneming!

ICT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten...

Lees meer

Certificering

Kennis is macht, kennis delen is kracht

Actuele certificeringen, Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering heeft kwaliteit al jaren lang hoog in het vaandel staan. Voor onze relaties zijn wij met recht een partner die sterk is in het leveren van een toegevoegde waarde. Beerepoot Automatisering combineert de kunst van persoonlijke...

Lees meer

Onze aanpak

Beerepoot Automatisering is zeer bedreven in het overdragen van de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Voordat deze ICT-ontwikkelingen tot stand gebracht kunnen worden dient er een gedetailleerde inventarisatie gedaan te worden met daaropvolgend een uitgebreid advies. Dit advies vormt de rode lijn voor de implementatie binnen uw ICT-omgeving. Naast de uitvoerende partner zijn wij te allen tijde óók de adviserende partij.

Inspireren

De Consultants en Accountmanagers van Beerepoot Automatisering zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkeling in de ICT-wereld. Deze kennis delen wij graag met u, zo dragen wij graag bij aan de optimalisatie binnen uw organisatie. Met onze proactieve instelling maken wij de nieuwste ICT-oplossingen voor u inzichtelijk en toepasbaar.


Inventariseren

De inventarisatie van Beerepoot Automatisering geeft een compleet beeld van uw ICT-omgeving. Van hard- en software tot Wifi en back-up, elk onderdeel wordt inzichtelijk gemaakt voor uw organisatie. Op de sterke punten bouwen we voort, voor verbeterpunten geven we advies over een mogelijke inrichting of oplossing. Samen met u zoeken we een geschikt moment om de inventarisatie ten uitvoer te brengen.


Adviseren

De resultaten uit de inventarisatie worden vertaald naar een gedetailleerd en op maat geschreven advies. U weet, na ons advies, welke onderdelen ICT-optimalisatie vragen, nu en in de toekomst. Met dit advies kunnen wij, of uw huidige ICT-partner, de optimalisatie van uw ICT-omgeving direct in gang zetten.


Implementeren

De inventarisatie vormt het fundament voor een gedegen ICT-implementatie. De doorgewinterde ICT-specialisten van Beerepoot Automatisering zijn deskundig en flexibel. Zij zorgen voor een zorgeloos en gestroomlijnde migratie. Na de migratie wordt u van A tot Z ondersteunt in uw nieuwe ICT-omgeving.


Reflecteren

Persoonlijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel bij Beerepoot Automatisering. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn uw partner. Wij rapporteren en overleggen met u. Wij denken mee. Samen met u streven wij naar een voortdurende optimalisatie binnen uw ICT-omgeving. Kortom, wij zijn er voor u en uw organisatie.

Werken bij

Beerepoot Automatisering

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven ICT talenten!

Beerepoot Automatisering bestaat sinds 1999. In de twintig jaar van ons bestaan zijn wij sterk gegroeid, en we groeien nog altijd. We zijn daarom voortdurend op zoek naar versterking van ons team. We zoeken gedreven ICT-specialisten die passen in onze open, innovatieve en klantgerichte cultuur.

Ik ben dat talent
Werken bij

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.