Hardware, van adviseren tot implementeren

De perfecte combinatie tegen de juiste kosten

 

Beerepoot Automatisering kan u de hardware leveren die precies bij uw onderneming past. Beerepoot Automatisering denkt met u mee en wij kunnen u dan ook precies adviseren wat u wel en niet nodig heeft. U kunt uw geld namelijk maar één keer uitgeven en dat wilt u natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen.

De specialisten van Beerepoot Automatisering hebben niet alleen voldoende kennis in huis om u te adviseren, maar ook de benodigde hard- en software te leveren en te implementeren. Dit kan een nieuw netwerk zijn, maar ook een bestaand netwerk waaraan uw nieuwe systeem dient te worden gekoppeld.

Onafhankelijk

Als grootste onafhankelijke IT-leverancier van West-Friesland leveren wij alle A-merken onder uitstekende voorwaarden. Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos. Zo maken wij IT eenvoudiger!

Van A tot Z

Wij staan voor u klaar voor het inrichten van uw systemen, voor deskundige ondersteuning door onze supportdesk en voor het trainen van uw medewerkers in het gebruik van de door u aangeschafte hard- en software.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel direct 0229-768 768 voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.