Snel in contact komen? 0229 - 768 768 | Inloggen

Disclaimer

Door de webpagina van Beerepoot Automatisering te bezoeken, gaat u als bezoeker van deze weblocatie impliciet akkoord met alle algemene bezoekersvoorwaarden van deze webpagina´s.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Beerepoot Automatisering er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Beerepoot Automatisering niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze e-mail/internetsite beschikbaar wordt gesteld. Beerepoot Automatisering is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Beerepoot Automatisering geen controle heeft. Beerepoot Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.

©Beerepoot Automatisering. Alle rechten voorbehouden. Eigendoms- en auteursrecht van alle teksten en beelden op deze webpagina´s behoren toe aan Beerepoot Automatisering of aan expliciet op de betreffende pagina vermelde auteurs en/of fotografen. Niets van deze teksten mag door derden worden gedupliceerd of hergebruikt in welke vorm dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Beerepoot Automatisering.

Deze site is eigendom van Beerepoot Automatisering. Geen enkele uitspraak op deze webpagina´s is bindend. Beerepoot Automatisering kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van de interpretatie van bepaalde uitspraken op deze website.

Hoofdvestiging

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn
0229 - 768 768

Vestiging Alkmaar

Pieter Zeemanstraat 1
1821 EC Alkmaar
072 - 540 00 09

Houd mij op de hoogte van nieuws en evenementen

Laat hier uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte van actueel ICT nieuws en onze evenementen die regelmatig plaatsvinden.